Over UXkids

UXkids is het enige bedrijf in Nederland dat is gespecialiseerd in User Experience (UX) advies en onderzoek met kinderen.

Wij zijn een jong en gedreven team met veel passie voor ons werk.

Heeft u een vraag of een leuk project? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

UXkids team

Het UXkids team

Sabina Idler, UX onderzoek en interactie ontwerp

Sabina Idler

UX Onderzoek & Interactieontwerp

Sabina heeft 7 jaar ervaring in User Centered Design. Sinds 5 jaar richt zij zich op het ontwerpen van digitale ervaringen voor kinderen.

Met UXkids combineert Sabina haar academische onderzoeksexpertise, kennis van de ontwikkeling van kinderen en strategische visie om bedrijven te helpen succesvolle digitale producten te bouwen voor kinderen.

Liselotte van Wickeren, UX onderzoek en business develompent

Liselotte van Wickeren

UX Onderzoek & Advies

Het genereren van een superieure online gebruikerservaring die leidt tot een toename van de online conversie en aankopen, is wat Liselotte graag bereikt in haar werk.

Liselotte studeerde Functionele Psychologie aan de Universiteit van Leiden, waar ze zich specialiseerde in de interactie tussen mensen en systemen.

Partners van UXkids

Wizenoze Patsboem! Incentro

UXkids steunt de Stichting 'Het Vergeten Kind'

Kindvriendelijke media voor alle kinderen

Met UXkids willen we kinderen voorzien van waardevolle en prachtige digitale media die een positief effect hebben op hun ontwikkeling.

Terwijl sommige kinderen genieten van de voordelen van kindvriendelijke websites en apps, worstelen anderen met meer fundamentele behoeften als een veilig en liefdevol thuis. We willen dat alle kinderen opgroeien in een stabiele en onbezorgde omgeving waar ze toegang hebben tot media en waar ze zich veilig en zorgeloos voelen om het te gebruiken en ervan te genieten.

Daarom steunt UXkids 'Het Vergeten Kind'. Voor elk kind dat we testen in een van onze UX onderzoeks-sessies, doneren we €2,- aan de stichting.